Hvem er vi?

Ditt syn er vår lidenskap

En optikerforretning med høy kompetanse

Fjorden Optikk er din lokale og frittstående optikerforretning i Sandefjord, og holder til i nye moderne lokaler i Torggata 6.

Vårt hovedfokus ligger på å levere en god opplevelse på hele prosessen, fra første besøk, til synsprøve og brillekjøp. Dette gjør vi ved å sette av god tid til å finne riktig løsning tilpasset deg på best mulig måte.

Møt våre ansatte

Anita Amundsen

Optiker/daglig leder

Anita har 12 års erfaring som optiker. Hun har optikerstudier fra København med kontaktlinsekompetanse og rekvireringsrett på diagnostiske øyedråper. Har jobbet som optiker i flere av de store kjedene i Norge og har også drevet eget firma som utleieoptiker over store deler av landet. Dette har gitt henne mye erfaring og stor kunnskap om bransjen. Anita er opptatt av faglig kompetanse og kvalitet på synsprøver som vil gi dere optimale synsløsninger.

Eli Sørland Olsen

Kunderådgiver / brillestylist

Har 30 års erfaring fra serviceyrket, hvor hun har jobbet 6 år i optisk forretning. Eli er blid og imøtekommende. Hun liker å hjelpe kunder med brillevalg og gir ærlige tilbakemeldinger.

Hun er opptatt av kvalitet og funksjonalitet, samt stil og passform når hun hjelper deg med å finne din perfekte brille.

Logoelement - Fjorden Optikk AS

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ønsker du å prate med en optiker? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, eller kom innom oss i Torggata 6, så hjelper vi deg så godt vi kan!